Política de privacitat

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable a protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de LA PERRUQUERA PUBLICITAT SL, amb CIF B55149561 i domicili social situat a C/Argenteria, 5 entresol 17004, Girona, i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que LA PERRUQUERA PUBLICITAT SL té previst realitzar:

– Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de cookies.
– Terminis de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.
– Base legítima: El consentiment de l’interessat.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a la direcció de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable a protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (dret a l’oblit), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com la revocació del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a la direcció postal C/Argenteria, 5 entresol 17004, Girona o al correu electrònic administracio@laperruquera.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per emprendre les finalitats mencionades en anterioritat.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de LA PERRUQUERA PUBLICITAT SL.