MÀRQUETING VIRAL: PUBLICITAT CONTAGIOSA

En aquest blog de xafarderies, aquest tema hi escau a la perfecció. Es podria dir que les tafaneries van ser la primera forma de màrqueting viral i que els comerços locals (especialment les perruqueries) eren les primeres xarxes socials.

Això convertiria a la Perruquera en la primera influencer? 🤔.

Un contingut viral és aquell que esdevé tendència en qüestió d’hores o, fins i tot, minuts. Sembla màgic que, dins d’un oceà de trànsit massiu i constant de multimèdia; un missatge, una imatge o un vídeo pugui destacar i “viralitzar-se”. Algunes persones diuen que sorgeix per “combustió espontània” i la fórmula és més incerta que la de la Coca-cola.

Acostuma a sentir-se molt proper als públics i, per tant, molt allunyat d’una aparença publicitària. D’aquesta manera, la gent no ho veu com propaganda sinó com un contingut trencador i diferent, digne de compartir i, aleshores, els usuaris passejaran el contingut sense mascara ni gel hidroalcohòlic.

Per veure un exemple d’èxit viral ideat per La Perruquera podeu clicar aquí.

Submergeix-te a Torroella i l’Estartit

ABANS Una campanya de comunicació institucional per desestacionalitzar Torroella i l’Estartit com a destinació d’estiu i mostrar que hi ha molt per fer i veure durant tot l’any. Trencar la percepció que l’únic interessant que s’hi pot fer és submarinisme. DESPRÉS Fer un gir creatiu al principal hàndicap expressat al brífing (i alhora el principal

Llegir més »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Categories