Naturaki

ABANS

Naturaki tenia un objectiu molt clar: Fer marca. Per a dur-ho a terme, ja disposaven d’una imatge corporativa amb la seva corresponent tipografia. Tanmateix, els calia un claim i un concepte que acompanyés el logotip amb una campanya que atorgués identitat i personalitat.

DESPRÉS

El primer pas va ser trobar un concepte que definís l’essència de Naturaki per tal d’engegar un nou discurs creatiu de marca. D’aquesta manera va néixer el claim: “Les millor cases rurals d’aquí”.

La partícula “d’aquí” fou vital per crear el toc distintiu i diferenciar la marca, atorgant-li caràcter autòcton. La singularitat que comparteixen les llars catalanes és que, el seu nom, acostuma a començar per “Ca, Can, Cal, Ca la, Mas…”  Mots arrelats al nostre territori, plens d’història i tradició: Des de fa centenars d’anys, és la nostra manera de dir “casa” en un to càlid i familiar.

Gràcies a aquesta nova proposta, les possibilitats creatives s’han dilatat i l’autenticitat s’ha reforçat a l’hora d’anunciar més de 70 cases gestionades en exclusiva per Naturaki.

Hem adoptat la típica rajola que es col·locava a l’entrada de les masies catalanes, com a segell distintiu de Naturaki, reforçant la marca i donant la benvinguda als nostres clients.