Liquidació Total

Abans

Molts comerços de proximitat de Torroella havien tancat o estaven a punt de fer-ho la qual cosa afecta a tothom. L’Ajuntament del municipi ens va encarregar l’elaboració d’una campanya que aconseguís notorietat, impliqués els comerciants i fes reaccionar a la població a través d’un cop de realitat.

DESPRÉS

Vam utilitzar un terme propi de l’argot comercial per reflectir exactament el que estava passant a les botigues de la vila i conscienciar els veïns: Liquidació Total del comerç de Torroella de Montgrí.

ACCIÓ

Col·locar el cartell “Liquidació Total”, prèviament dissenyat per nosaltres, a tots els aparadors dels comerços de proximitat del municipi amb un objectiu clau: Crear un impacte visual contundent. Volíem que els vianants experimentessin l’impacte de veure un tancament imminent de totes les botigues de comerç local de Torroella.
Una imatge suficientment potent com per “viralitzar-se” i fer corre el rumor. Gràcies a la col·laboració de tots els botiguers, vam poder armar un escenari propici per a la campanya.

DIFUSIÓ

Distribució de flyers als mateixos locals amb informació sobre la campanya, l’adreça de la landing page i les xarxes socials.

CAMPANYA
DE RÀDIO

Enregistrament de falques, adaptant la creativitat, a radiar amb desconnexió Girona.

CAMPANYA DE WHATSAPP

Adaptació i enviament del missatge de la campanya per WhatsApp a través de l’opció de “missatge de difusió”

NOTA DE PREMSA