ABANS

La capital de la Garrotxa ens va encomanar la tasca de fer que els seus habitants se sentissin encara més orgullosos de la seva ciutat i de les seves arrels; de crear una marca ciutat que representés l’essència olotina de manera universalment intel·ligible, capaç de fer la volta al món, atraient l’interès turístic d’arreu; renunciant –això sí– a l’arquetip iconològic dels volcans.

DESPRÉS

Corre el rumor que Olot és “molt seu”; que és “molt de la ceba” i que el seu caràcter és inclassificable. Però, realment, què sabem d’Olot? Tenim un territori envoltat per 6 volcans, on la seva gent renuncia a la globalització anteposant el seu propi comerç i els seus productes autòctons tenen una denominació d’origen impol·luta i honesta. Què ens diu tot això? Personalitat forta, caràcter… Però, sobretot, autenticitat. Exacte! Si hi ha una paraula que defineixi l’essència d’Olot totalment, és Autenticitat. De fet, és tan autèntic que vam resoldre que Olot és 100% Olot i, posteriorment, que el símbol de “%” ajudava a construir la paraula Olot (%t) i… Et voilà!

Objectius assolits

UNIVERSAL

El número i el símbol
són mundialment coneguts

Memorable i reconeixible

Fàcil de captar, colors bàsics
i formes senzilles

100% autèntic

Només Olot pot signar
aquesta marca

DADES

La imatge gràfica de la marca, present a gran part del material de packaging i administratiu de les empreses exportadores olotines, ja ha arribat a més de 50 milions de persones i a 60 països.

+ 0 M
Abast de persones
+ 0
Països
+ 0
Empreses