Clientela

Ens ensabonen

Olga BrugatDirectora Camping Mas Nou
Llegir més
Fa gairebé 8 anys que treballem amb un equip de professionals excel·lent. Des del primer dia hem trobat creativitat, agilitat i professionalitat a l'hora de fer la web, el blog, el marxandatge, les XXSS.... vaja, tot el que fa referència a la imatge de la nostra empresa. És un grup de nois i noies proper, dinàmic i que està al dia amb les noves tecnologies, això ens permet estar a l'última amb totes les novetats que van sortint i fan que la nostra empresa estigui sempre ben posicionada arreu i ben considerada pel nostre sector. Necessitem frescor i dinamisme alhora, i això La Perruquera ens ho proporciona. Sens dubte treballarem molts més anys junts.
Rosa VicenteCap Dpt. Rosa dels Vents Idiomes
Llegir més
Per nosaltres, és un plaer treballar amb La Perruquera!! Fa ja uns quants anys que se n'ocupen de la nostra campanya de publicitat i estem molt satisfets. Sempre tenen molt bones i originals idees per promocionar els nostres productes. Són uns cracks en totes les àrees, des de preparar qualsevol text o gràfica per destacar el producte, fins a la gestió de tots els mitjans i la programació de les diferents accions de la campanya publicitària. Amb un tracte excepcional, l'equip de La Perruquera són molt professionals, molt ràpids i resolutius, molt dinàmics i ens ofereixen la màxima confiança. Amb La Perruquera ens agrada el “look” de la nostra empresa!!
Ingrid RaholaCEO Llagurt
Llegir més
Ara ja fa uns quants anys que treballem amb La Perruquera, pel que fa a nosaltres ens porten tot el tema de la nostra empresa i també part de la marca personal, per tant confiança amb l'equip al màxim i per partida doble. Són àgils, s'adapten a la nostra manera de treballar al dia a dia i els seus resultats cada vegada es superen més, jo recomano aquest projecte a tothom qui em pregunta! Seguiu així i no canvieu mai!
Irene BouCEO Local Market
Llegir més
Volíem canviar l'empresa que ens gestionava la web per potenciar molt més la nostra e-commerce i vam decidir treballar amb ells. Hem fet la web nova i la veritat que les vendes ens han augmentat moltíssim i hem rebut per part d'ells un tracte molt professional, immediat i ens han resolt tots els incidents que hem pogut anar tenint d'una manera molt àgil.
Previous
Next